dimarts, 7 d’abril del 2009

Dragon Ball Kai

Dragon Ball Kai és una remasteritzaió que han fet de la mítica sèrie, no han redibuixat res, la trama és la mateixa i han tret "relleno" o "fillers" (palla que es posa en mig de les coses per fer que la sèrie sigui més llarga, allargar-ho serveix perquè la sèrie es feia abans que el manga estigués acabat del tot i així que l'anime no pillés a l'autor).
Dragon Ball Kai comença en la saga de Dragon Ball Z (quan apareix Son Gohan per primer cop) i fa un resum ràpid de les coses anteriors.
Com a novetat porta nou Opening i Ending (les cançons del principi i el final).

Aquí l'opening (si voleu veure l'ending busqueu-lo vosaltres mateixos -.-), obviament és millor el Cha La Head Cha La (altrament conegut com: volant, vooolant sempre amunt, sempremuuuunt...).
Un lloc per baixar-ho (japo subtitulat en angles), també ho podeu buscar vosaltres...
Seguint amb dragon ball una crítica de Dragon Evolution, per Dani Quesada, autor del llibre Generación Dragonball, el qual el van invitar a la preestrena...

PD: Estem fotent la inocentada a base de fer lo correcte...
PD2: youtube en HD és més gran... em fa pal canviar-ho.

2 comentaris:

ferry ha dit...

ja torno a estar aquí!!! ostres he llegit la crítica de la peli de Dragon Ball i m'han vingut unes cagues de cagar-me sobre la tela de la pel·lícula increible...És un sacrilegi fer el que han fet amb aquesta peli...és blasfèmia que hauria de ser sensurada per la Inquisició dels fans de la série...Si jo fos Akira Toriyama estaria tancat en una habitació fosca pensant, com poden haver-me fet això!

Marcel Farran ha dit...

Pel que vaig llegir es veu que el mateix Akira Toriyama estava content amb el resultat de la pel·lícula, creieu que li van passar una comissió extra perquè digués això?

Compartir

Compartir