diumenge, 28 de desembre del 2008

Propòsit d'any nou

Cada nou any, nova temporada, nou curs… totes les noves etapes estan plenes de bons propòsits. I clar, l’equip de Rara-Auis no ens quedem curts i també tenim els nostres propòsits per aquest nou any!!!

Volem tornar a l’època d’esplendor d’aquest blog, que sigui més viu i que tingui amb una interacció més dinàmica amb els nostres pocs lectors, que mitjançant les mesures que portarem a terme, haurien de créixer exponencialment.

Després de la llarga discussió que hem mantingut s’ ha acabat decidint que lo millor que podem fer és actualitzar diàriament (vale, vale... cada dos o tres dies) aquest blog amb continguts de gran interès i que sens dubte no defraudarà a ningú. Si aconseguim aquest petit objectiu, segur que tot el que pugui venir després, vindrà rodat.

PD1: feliç dia dels Innocents.

PD2:

L'aspecte del blog ha millorat

10 (76%)
No
1 (7%)
no ho he notat
0 (0%)
Molava més el de blogspot
2 (15%)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

això és una que altre innocentada d'un dels nostres participants oi!?XDXD

epesotskiy ha dit...

jo no sé perquè el ferran es fa el disident? et fa pal actualitzar? és perquè penses que el blog està mort? eh eh eh... que se't veu el plumerooooo! ja veuràs quan vinguin els nous membres que hem invitat.. ja es farà això realitat.. i res d'innocentades!

Marcel Farran ha dit...

al principi no sabia si tot plegat era un post sarcàstic, innocentada o què, però em sembla molt fort que, en cas que no es tracti d'una innocentada, proposeu una cosa com aquesta un dia com avui, XD...

ferry ha dit...

ara estava pensant...algú compleix els proposits que es fa per cap d'any, és una cosa que no he entès mai. Si saps que no ho compliras, perquè et compromets a uns proposits molts cops inútils i sense cap tipus de sentit, per sentir-te millor amb tu mateix? per demostrar als demès algu que no ets? Siusplau, si us proposeu algu pel nou any, que sigui coherent, que us sigui en falta de veritat i sobretot que sapigueu que ho complireu.

epesotskiy ha dit...

innocents.....!!!!

Anònim ha dit...

Jo vull ser participant d'aquest blog!!!
És el meu propòsit per l'any que ve.

Compartir

Compartir