divendres, 12 de desembre del 2008

Projecte sense acabar

Un projecte sense acabar... (que alguns ja vau veure) i dubto que el vagi a seguir fent (almenys no en la resta de l'any lectiu) i com que l'anava postejar si l'acabava us el deixo així (qui sap potser a l'estiu el segueixo i el podeu veure sencer XD), sinò que ho faci un altre o poseu-li imaginació i alguna cosa a la mà!

4 comentaris:

Marcel Farran ha dit...

uala no m'havia fixat en les lletres del titol del blog! son rotllo pelicula flipada del Schwarzenager, aixi en plan, LIMITE MORTAL.

sincerament no crec, opino, valoro, que lligin gaire amb els còdols de fons que són més be water my friend i rotllo zen.. en fi no dic k kedi malament i no dic k ho canvieu, era només una sincera observació.

Segueixo meravellat amb la mà i el cabell del personatge, com diria peter griffin: "¿cómo, cómo, cómo lo haaaces, cómo lo HACES?"

ferry ha dit...

walaa!! ara que ho dius!! doncs a mi em mola el títol del pal eraser(peli del "zuatseneguer") jo crec que li dona un punt de barreja friki el títol i el fons...pel que fa al dibuix de l'uri, im-presionant. quan me'l vas passar vaig quedar meravellat..

Pol Bolibar Ollé ha dit...

amic!
Sí, el quadre és impressionisme pur...
Les primeres impresions sobtades en el crepuscle del port de El Havre amb la boirina dels primers raixos de sol...
són aquestes impressions las que m'han portat a escriure els petits versos que he deixat a sota la imatge.
apa bona nit i visca el barça!

Pol Bolibar Ollé ha dit...

ferran, xqe soni la cosa aqesta de la musica has d'anar a la ewb aqesta de deezer, i quant tinguis la canço triada que estigui sonant, a dalt a la dreta poses "personalizar el player", copies el link, i el poses al lateral o a on vulguis del bloc...
em sembla q va aixi..
cuida't crack!

Compartir

Compartir