diumenge, 7 de setembre del 2008

la cançó de l'estiu

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat l'estiu d'enguany ha estat per la seva falta d'un himne, un ritme fàcil, una lletra enganxadora, parlo és clar, de la cançó de l'estiu. Davant aquesta pèrdua dels valors que antigament ens unien vull proposar-ne una que m'ha agradat força. Proposeu les vostres cançons de l'estiu! (els membres del blog podeu modificar el post i introduir-hi la vostra petició, la resta podeu inserir el link en els comentaris).




si senyor! la casa azul, els freaks que es van inventar la mítica "amo a laura"

5 comentaris:

ferry ha dit...

jo..es que crec que això de la cançó d'estiu és una altre forma de antontar al vulgo, de fer-los entrar en un somni, a una especie de màtrix del qual no es poden tornar a despertar fins el dia que van a treballar. Cançons com les que vam escoltar ahir, la bomba, mayonesa, no rompas mas, parajaritos, etc. Són elements musicals que serveixen per estovar el cervell només pq els poderosos ens puguin manipular...ENS ESTAN OBSERVANT, ANEU ENCOMPTE!

Marcel Farran ha dit...

bé.. veig k no s'ha entes el to sarcàstic.. com si a mi m'agradessin les cançons de l'estiu xd ..el k volia era k, prescindint de cançons postisses i imposades, proposessiu la canço amb k us heu identificat mes durant l'estiu, encara k aquesta sigui una mescla de bossanova-dub-bebop-postpunk.

ferry ha dit...

ja, havia entès les teves intencions pe`rò estava en un moment de ràbia interna i ho he descargat tot amb el comentarixDDD
Per a mi la cançó de l'estiu és sens dubte Purple Haze, per moltes coses, moments, per haver descobert una gran persona...i per moltes coses més

MarginatSocial ha dit...

L'única cançó que he sentit aquest estiu amb caràcter "cançó d'estiu" que he sentit, ha sigut la que has penjat...
Jo sobre aquestes cançons, crec que són les millors cançons que treu el mercat espanyol simplement perquè són les que tenen les lletres més divertides.

Núvol d'estiu (negre) ha dit...

Les cançons que més vegades seguides he escoltat aquest estiu han estat "mind games" de John Lennon i "American Pie" de Don McLean...si, ho sé.. no són el tipic perfil d cançó d'estiu xo això es el k hi ha :)

...i visca les superfestes del carrer argentona amb les cutre-cançons estiuenques!

...i visca els supercantants que estem feeets! alguns millors q altres xo..es fa el que es pot!

...i visca jo! i visca tu! i visca tots i cadascun de nosaltres! xk sou especials i xk si.. xk m'heu fet passar un gran estiu quan en un principi n presentava res d'especial :)

vull saber-ho tot de tuuuu! tuturuturururu...

waaaa...axo ja s'acaba...
m'en vaig a l'assaig general del cirque du solei.............
i..x cert! diria que aquesta nit hi ha una "festa" al TNC xD

Compartir

Compartir