divendres, 4 d’abril del 2008

Super Mario LandManiac

Segurament molts ja habreu jugat a aquest joc del Mario, i si no aquí el teniu Super Mario Land més emulador (suposadament l'heu d'eliminar en menys de dues hores, de forma contrària jo no em faré càrrec...).
Després d'anar-hi viciant, al fi ja sóc capaç de passar-me'l amb certa facilitat, a més que m'he inspirat en aquest ésser inhuma :

Mario és un "fontanero".

7 comentaris:

ferry ha dit...

jajajajaja què bo, vaia un flipat. Només tinc una cosa a comentar, no agafa totes les monedes possibles, per tant, realment no s'ha acabat bé el joc. Després dir que va molt ràpid, alguns moments m'he sorprés, ja que salta, esquiva i mata amb molta facilitat.
PD:No em baixaré el joc pq em fa pal.

Bon cap de setmana

Man in the dark ha dit...

He de dir que sembla tot molt fals, ja que el nostre estimat amic, en Mario, esquiva les plantes carnívores amb facilita quan aquestes només tocar-les et maten, per no dir d'altres múltiples moments en que podem dubtar de la realesa d'aquest video.

I si és veritat, la persona que ha fet això sens dubte ha d'haver extret més d'un 70 % al frikytest!




MANINTHEDARK

Marcel Farran ha dit...

pff inverossiml, inversemblant, no m'ho acabo de creure.. godmode segur, o això o està accelerat..

no caldra k mel baixi... algu te piles alcalines per la game boy pocket ?!?!?

Anònim ha dit...

impressionant...
no savia que es pogués arribar a jugar tan bé...
pfff ara mateix estic flipan...
xo felicitats uri...
suposu ke s'ha de ser un autentic marginat social per arribar a aquests extrems...jajaja

Mònica

MarginatSocial ha dit...

Clarament no ho he fet jo... però si la gent no llegeix...
Es pot esquivar les plantes amb certa facilitat i apurar-la a un costat del test... lo inversemblant és com dimonis mata als "boss", ja que jo el primer cop que vaig matar al de l'avió... diguem-ne que em va matar a mi abans uns quinze cops...

Man in the dark ha dit...

Porteu dies sense actualitzar, què us està passant!

No decepcioneu els vostres seguidors, ànims!!!





MAN IN THE DARK

Man in the dark ha dit...

Purplehaze (o sigui, cançó de Jimmy Hendrix), no t'he de perdonar el fet de ser rebuscat, ja que trobo una excel·lent virtut d'una persona el voler saber i/o buscar i/o aprendre més del que hi ha.
I si, l'esvàstica està del revés, però si t'hi fixes la mà esquerre és la que aixeca i no la dreta. Ho vaig fer volent, ja que volia simbolitzar (ara fliparàs per la paranoia) el nazisme mirant-se a un mirall, per tan la mà aixecada és la esquerra en el mirall i l'esvàstica està del revés. I no té aparença humana, sinó que són tan simples, fastigosos, i tocacollons com les mosques.




MAN IN THE DARK.

Compartir

Compartir