divendres, 11 d’abril del 2008

Història

Impulsat pel seguidors que tenim faig aquest post...
es tracta de posar ja en marxa l'idea de la història, cosa que suposadament donarà més dinamismes a la pàgina. Demà començaré amb la primera part, els comentaristes podreu, haureu i desitjareu :D participar-hi ja que és el que posareu als comentaris, només es posarà fragments de la història en el post de la història, res de comentar ni posar-los en els altres posts. A més hi han altres coses a tenir en compte.
-en els comentaris només podeu escriure fins a un "scroll down" o sia quan vegeu que surt la barra per pujar i baixar la "finestra" on escriviu el text. (és una cosa aproximada, no importa si us paseu o no hi arribeu)
-Serà atematic, del que tracta podreu anar-ho construint lentament i fer gir argumentatius (sempre que no us agradi l'ambientació, el temps... podeu afegir viatges pel temps, adduccions marcianes... ja estic dient massa).
-Com he dit jo començaré, si en un post s'omple massa de comentaris o els autors entrem en un "rampage" i queda molt enrere el post, (sense el vostre permís) ens comprometem a actualitzar un nou post seguint la història (més llarg, clar...) com algú va dir en tornarem en ordre d'edat, així que després del primer anirà el ferry.
-la dosi de freakisme, absurditat, humor... ha de ser elevat, però desitgem que ningú posi quelcom que no estigui relacionat amb lo anterior.
-preferiblement que un comentari no "comenti" dos cops seguits i s'esperi a que algú li modifiqui (foti) el que tenia planejat.,
-si en dues setmanes ningú comenta (sempre que no siguem els autors), ens inventarem un final i aquest projecte de "relació" autor-comentarista s'acabarà.

i ara algun sugeriment.... si després d'un temps la cosa triumfa, podem acabar la història i després fer diferents volums...

p.d.: a l'anterior enquesta va quedar com a opció més votada el color mirall
en aquesta.
Cucs i res més que cucs.
3 (42%)
L'heden.
0 (0%)
Les mol·lècules del nostre cos es mouen per tota la terra formant altres ésser vius.
3 (42%)
L'ànima es trasllada a un altre cos, així fent una reencarnació d'ella mateixa.
0 (0%)
Una sala fosca on temps i espai es confonen
4 (57%)
us animen a que voteu ja que aquest cop ha sigut nefast la participació, i us informo que podeu escollir més d'una opció alhora i votar si us plau.

Compartir

Compartir