diumenge, 18 de juliol del 2010

"Neovampirisme"


A través de la novel·lística de terror del XIX, les últimes sèries televisives sobre vampirs i altres documents com ara el còmic, Noel treu l'entrellat del fenomen "Crepúsculo". Exposa amb claredat el subtext de la pel·lícula i com el rol que cada gènere representava en la tradició victoriana s'ha adaptat a la contemporaneïtat a través de la fàcil mutabilitat del gènere terrorífic i la seva reacció natural contra l'establishment.

los lectores victorianos de Drácula podían hallar generosas dosis de transgresión en la identificación del vampiro con una forma especialmente perversa de libertinaje, los guardianes de las esencias actuales se rasgan las vestiduras al pensar que sus hijas están siendo expuestas a una obra de propaganda a favor de la castidad.


Podeu llegir el post sencer a El Emperador de los Heraldos

1 comentari:

ferry ha dit...

crepusculo és una putamerda produida per les ments absurdes i inútils adolescents, on l'objectiu principal és abstreure'ls de la realitat que no ens deixa viure creien amb topics romàntics passats de pastisseria.

És un altre exemple de com Hollywood i el jueus volen manipular-nos amb productes de baixa qualitat i per retrassats/des que es pensen que un dia veuran un home/dona llop que s'enamorarà d'ells/elles.


PD: mmmm new look en el blog

Compartir

Compartir